Tapahtumakalenteri

VOL-jaoksen kokousTiistai  14.11.2023
YSI-jaoksen kokousKeskiviikko  15.11.2023
OAO/YLL -jaoksen kokousTiistai  21.11.2023
Varhaiskasvatuksen esihenkilöiden koulutusTiistai  21.11.2023 - Tampere, keskusta
OAJ:n erityisasiantuntija Timo Mäki tulee kertomaan ajankohtaista asiaa varhaiskasvatuksessa esihenkilöinä toimivien edunvalvonnasta sekä OAJ:n tekemän Päiväkodin johtajakysely 2023-kyselyn tulosten esittely

Aika: Tiistai 21.11.2023. Tilaisuus alkaa klo 17 ruokailulla ja koulutus on klo 18 – 20.

Paikka: Tampereen keskusta-alueella, paikka varmistuu osallistujamäärän varmistuttua ja ilmoitetaan ilmoittautumisajan päätyttyä lähetettävän ilmoittautumisvahvistuksen mukana

Kohderyhmä: Päiväkodin johtajat, varajohtajat, apulaisjohtajat, vastuuopettajat ja varhaiskasvatuspäälliköt, OAJ Pirkanmaan VOL-jaoksen jäsenet ja muut kokouksiin kutsuttavat sekä luottamusmiehet ja pääluottamusmiehet.


Koulutus koskee kaikkia esihenkilötehtävissä työskenteleviä huolimatta siitä onko OAJ:n jäsen. Välitäthän kutsua myös kollegallesi, kiitos!

Kouluttaja: Timo Mäki, OAJ:n erityisasiantuntija, varhaiskasvatuksen työmarkkinaedunvalvonta
Tervetulosanat esittää OAJ Pirkanmaan VOL-jaoksen puheenjohtaja Heini Pihko.

Koulutuksessa käydään läpi OAJ:n johtajuuskyselyn tuloksia, esihenkilöiden työehtoja ja muita ajankohtaisia edunvalvonnan asioita, mm. johtajien varallaolo ja erilaiset johtajan työnkuvat. Mikäli mieltäsi askarruttaa jokin asia, voit jättää ennakkokysymyksen kouluttajalle ilmoittautumisen yhteydessä, jolloin asiaa käsitellään koulutuksessa.

Koulutus OAJ Pirkanmaan jatkuvan oppimisen strategiastaTiistai  21.11.2023 - OAJ Pirkanmaan toimisto, Otavalankatu 9A, Tampere (sisäpiha, Akavan summeri, 2. krs), myös etämahdollisuus

Koulutus Pirkanmaan jatkuvan oppimisen strategiasta 

 

Aika: tiistai 21.11.2023 klo 17-18, toimistolla osallistuville ruokailu klo 16.30

Paikka: OAJ Pirkanmaan toimisto, Otavalankatu 9A Tampere (sisäpiha, Akavan summeri, 2. krs), myös etämahdollisuus

Kouluttaja:Jatkuvan oppimisen koordinaattori Sanna Kulmala Pirkanmaan  ELY-keskuksesta

Kohderyhmä: OAJ Pirkanmaan OAO-YLL -jaos sekä aktiivit ja muut asiasta kiinnostuneet jäsenet kaikista ryhmistä

 Ilmoittautumiset pe 17.11.2023 mennessä alla olevan linkin kautta:

https://q.surveypal.com/Jatkuvaoppiminen21112023

 Mukaan lähitilaisuuteen mahtuu 35 ensin ilmoittautunutta.

 

Tervetuloa mukaan!

OAJ:n Pirkanmaan alueyhdistys ry OAO-YLL-jaos

VALOT PÄÄLLE! - Poliittinen mielenilmausTorstai  23.11.2023 - Helsinki
Hei, nyt valot päälle!💡OAJ järjestää 23.11. poliittisen mielenilmauksen maan hallituksen kaavailemia työelämäheikennyksiä ja lakiin säädettävää vientivetoista työmarkkinamallia vastaan!

📢 Tule mukaan vaatimaan parempaa työmarkkinapolitiikkaa!

❌ Emme voi hyväksyä sitä, että lailla lukittaisiin opettajien, tutkijoiden ja koko julkisen sektorin naisvaltaisten alojen palkkakehitys. Liitot ja neuvottelujärjestöt neuvottelevat palkoista, joten olisi vastuullista, että nämä työmarkkinaosapuolet pääsisivät keskenään ratkaisuun sen sijaan, että poliitikot puuttuvat palkkaneuvotteluihin.

☝️Haluamme päästä viipymättä neuvottelupöytään yhdessä muiden keskeisten liittojen ja neuvottelujärjestöjen kanssa. Nyt vain täytyy löytyä tahtoa ja ratkaisukykyä niin työnantaja- kuin työntekijäliitoilta käynnistää neuvotteluprosessi.

💥 Aloitamme painostustoimet mielenilmaisulla Helsingissä 23.11., mikäli neuvottelut työmarkkinamallista eivät käynnisty. OAJ:n hallitus on ylimääräisessä kokouksessaan päättänyt myös vahvemmista painostustoimista. Niistä ilmoitetaan tarvittaessa myöhemmin.

👉 Ilmoittaudu mukaan osoitteesta: www.oaj.fi/valot päälle (linkki @oajry). Näytetään yhdessä, että olemme tosissamme! 💪

❓Onko sinulla kysyttävää mielenilmauksesta? Voit jättää kysymyksesi samaisen tapahtumasivun kautta: www.oaj.fi/valotpaalle!

@oajry @oajpirkanmaa #valotpäälle #vientimalli #työmarkkinat #mielenilmaus #oajvaikuttaa #oajneuvottelee

Tapahtuman kotisivut