OAJ valtuutetut VOL

EIJA KAMPPURI

Ammatti/oppiarvo: varhaiskasvatuksen opettaja, pääluottamusmies

Kotipaikkakunta: Tampere

Yhdistys: OAJ Tampere


Valtuutetun esittely: Vuosien opettajana ja luottamusmiehenä ovat tuoneet rutkasti kokemusta ja näkemystä siitä, miten edistää varhaiskasvatuksen opettajan ja esimiesten työoloja, työaikaa ja palkkausta. Luottamustehtävät: 2 kautta OAJ valtuutettuna, OAJ Pirkanmaa varapj ja VOL-jaoksen pj, VOL:n hallituksen jäsen ja työmarkkinapoliittisen työryhmän pj., OAJ:n Työhyvinvointityöryhmän jäsen. Varhaiskasvatuksen opettajan työ opettajan kokoiseksi ja houkuttelevaksi sekä palkka tulee nostaa tehtävän vaativuuden tasolle!

https://eijakamppuri.yhdistysavain.fi/

NIINA KANGASPUNTA

Ammatti/oppiarvo: Varhaiskasvatuksen apulaisesimies,
varhaiskasvatuksen opettaja, KM

Kotipaikkakunta: Tampere

Yhdistys: Tampereen Varhaiskasvatuksen Opettajat ry


Valtuutetun esittely: Varhaiskasvatuksen vahva osaaja
Tampereelta OAJ valtuustoon! Varhaiskasvatuksen opettaja, varhaiskasvatuksen apulaisesimies, varhaiskasvatuksen opettaja, KM. Kokemusta paikallisyhdistyksen hallitustyöstä vuodesta 2014
alkaen, tiedottajan tehtävästä 2015 alkaen. Tällä hetkellä Tampereen
Varhaiskasvatuksen Opettajat ry:n hallituksen jäsen, tiedottaja, OAJ Pirkanmaan tiedottaja, kaudella 2018-2022 VOL valtuuston jäsen, OAJ valtuuston varajäsen. Haluan vaikuttaa työolosuhteisiin, työhyvinvointiin ja kasvatus- ja opetusalan viestintään.

MINTTU MALI

Ammatti/oppiarvo: Varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Kotipaikkakunta: Kangasala

Yhdistys: Kangasalan paikallisyhdistys


Valtuutetun esittely: Olen 45-vuotias neljän lapsen äiti Kangasalta. Työskentelen tällä hetkellä koordinoivana varhaiskasvatuksen erityisopettajana Kangasalla. Erityisopetuksen lisäksi työtehtäviini kuuluu kehityksen ja oppimisen tuen kokonaisuuden kehittäminen ja järjestäminen. Valtuustossa tavoitteenani on edistää erityisopetuksen riittävää resurssointia sekä tuen lasten yhdenvertaisuutta. Tavoitteenani on myös suotuisan palkkakehityksen tukeminen sekä varhaiskasvatuksessa tehtävän työn arvostuksen lisääminen.

INKA KOSONEN

Ammatti/oppiarvo: Varhaiskasva-tusyksikön apulaisjohtaja/Kasvatustieteen, erityisesti varhaiskasvatuksen maisteri

Kotipaikkakunta:Tampere

Yhdistys: OAJ:n Pirkkalan paikallisyhdistys

Valtuutetun esittely: VOL-valtuutettu 2018-2022,
OAJ-varavaltuutettu 2018-2022, OAJ Pirkanmaan hallitusjäsen sekä VOL-jaoksen sihteeri, paikallisyhdistyksen hallituksen jäsen. Varhaiskasvatuksen opettajien työvoimapulaan ei auta pelkkä opiskelupaikkojen lisääminen, jos valmistuneet eivät jää alalle! Palkat ja työolot on saatava kuntoon. Vakaopeille koulutusta vastaava palkka! Ryhmäkoko maltilliseksi, ei yli 100% täyttöastetta edes
väliaikaisesti.EEVA USKALI

Ammatti/oppiarvo: Varhaiskasvatuksen opettaja

Kotipaikkakunta: Pirkkala

Yhdistys: Nokian paikallisyhdistys


Valtuutetun esittely: OAJ:n tulee vaikuttaa voimakkaasti varhaiskasvatuksessa työskentelevien jäsentensä työoloihin ja palkkaukseen. Yksinkertaisuudessaan tavoitteiden pitäisi olla nämä: varhaiskasvatuksen opettajien peruspalkat kolmosella alkaviksi ja päiväkotien ryhmäkoiden madaltaminen suhdelukuun 1:6. Jokaisen opettajan tulisi voida tehdä työtään koulutustaan vastaavalla tasolla riittävän pienissä lapsiryhmissä. Pelkkä hyvä tahto ei riitä motivaattoriksi, sen pitää näkyä myös palkassa!