Tervetuloa tutustumaan kalenteriin ja mukaan tapahtumimme!

Kalenterista löydät aktiivisen alueyhdistyksemme koulutuksia, kokouksia ja muita tärkeitä tapahtumia. Kalenterista saat tiedot kuukausittain esille valitsemalla haluamasi kuukauden ja vuoden vetovalikosta kalenterista.

Kalenterin tapahtumien alkamisajankohta on määritelty kalenteriin niin, että se sisältää mahdollisen tarjoiluihin kuluvan ajan yleensä ennen tapahtumaa. Tämä tarkoittaa sitä, että kello 17 alkavan kokouksen alkamisajankohdaksi kalenterissa lukee kello 16.30, koska kokousta edeltää tarjoilut. Näin kaikki kokoukseen osallistuvat ehtivät syömään rauhassa ja kokous pääsee alkamaan ajallaan.

Mikäli haluat, että jokin mielestäsi tärkeä alueyhdistyksen tapahtuma tulisi lisätä kalenteriin, olethan yhteydessä tiedottajaan sähköpostitse tiedottaja@oajpirkanmaa.fi

Ilmoita tapahtumasi tiedot sähköpostitse edellä mainittuun tiedottajan sähköpostiin seuraavassa järjestyksessä (huomioi yllä oleva ohje myös tarjoilujen vaikutuksesta tapahtuman alkamisajankohtaa koskien):

päivämäärä, tapahtuman nimi, paikka osoitteineen, tapahtuman alkamisajankohta

esimerkiksi:

5.10.2015, jäsentapahtuma: MOP, toimisto, Tampere, klo 17.00

 

Kiitos, että noudatat annettuja ohjeita. Näin vältämme ylimääräisen sähköpostityön, näppäilyvirheet kalenteritietoja lisättäessä sekä väärinymmärrykset.