Tervetuloa OAJ Pirkanmaan sivuille! Täältä löydät ajankohtaista tietoa lähestyvistä koulutuksista ja viimeisimmät puheenaiheet myös blogista. Käy kurkkaamassa.

OAJ Pirkanmaan alueyhdistys ry on 1.8.2010 toimintansa aloittanut yhdistys, joka kokoaa yhteen kaikki maakunnan opettajaryhmät ja esimiehet. Yhdistys edustaa noin 8100 jäsentä varhaiskasvatuksesta korkeakoulutukseen Pirkanmaalla.


OAJ PIRKANMAALLA UUSI PUHEENJOHTAJA

OAJ Pirkanmaa valitsi Lempäälässä 30.11.2021 pidetyssä vuosikokouksessa Johanna Toivasen uudeksi puheenjohtajakseen. Kausi kestää vuoden 2022 loppuun. Johanna on aiemmin toiminut yhdistyksen varapuheenjohtajana.

Toivanen Johanna , Tredun ravintola- ja cateringalan lehtori, luottamusmies, OAJ Pirkanmaan puheenjohtaja


ALUEYHDISTYKSELLÄ KAKSI TIEDOTTAJAA

OAJ Pirkanmaa on valinnut tiedottajikseen Minna Houhalan ja Niina Kangaspunnan vuoden 2022 loppuun. Kahden tiedottajan mallin tavoitteena on parantaa aluetoiminnan vaikuttavuutta panostamalla viestintään. Tiedottajat saa varmimmin kiinni sähköpostitse osoitteesta tiedottaja(at)oajpirkanmaa.fi

OAJ Pirkanmaa järjestää bussikyydin Palkkapäivä-tapahtumaan tiistaina 5.4. 2022 - tilaisuuden juontaa Ina Mikkola ja esiintyjinä ovat Jonna Tervomaa ja Paleface!

OAJ on mukana JUKOn ja JAUn järjestämässä Palkkapäivä-tapahtumassa Helsingin Senaatintorilla tiistaina 5.4.2022 klo 17 – 19.

Haluamme suureen ääneen ja suurella joukolla muistuttaa siitä arvokkaasta työstä, jota me opetusalallakin teemme – ja tietysti siitä, että työn arvon pitää näkyä myös tilillä ja työoloissa.

OAJ Pirkanmaa järjestää jäsenilleen maksuttoman bussikyydin tapahtumaan ja takaisin. Bussi lähtee Kangasalta ja kyytiin pääsee Tampereen linja-autoasemalta sekä moottoritien varren liittymäpysäkeiltä. Tampereelta lähtö on noin klo 14. Bussin tarkat pysäkit ja aikataulu ilmoitetaan erikseen ilmoittautuneille.
Paluumatkalle lähdetään tilaisuuden päätyttyä. Mikäli saavut bussille omalla kyydillä, voit hakea kilometrikorvausta alueyhdistykseltä. Tästäkin annetaan tarkemmat ohjeet ilmoittautuneille.


Bussimatkalla tarjotaan pientä purtavaa. Jokainen tapahtumaan osallistuva saa OAJ:n teltalta Senaatintorilla
esimerkiksi lämmittävän pipon, piristäviä eväitä sekä tietysti tapahtuman
henkeen sopivia kylttejä sekä ilmapalloja.

Matka toteutuu, jos perjantaihin 1.4. mennessä ilmoittautuneita on yksikin henkilö. Ilmoittaudu heti ja nähdään tiistaina 5.4.!


Sitovat ilmoittautumiset: https://q.surveypal.com/Palkkapaiva-RJBtpqLiBy5v12o2


Klikkaa mukaan myös Facebook-tapahtumaan: https://fb.me/e/5jnTdKPMUUutiset

OAJ Pirkanmaan vuosikokous (16.11.2022)
OAJ Pirkanmaan vuosikokous järjestetään maanantaina 28.11.2022 ravintola Koskessa (Kirkkokatu 10, Tampere). Ruokailu ja valtakirjojen tarkastus alkaa kello 17..

09.11.2022  Ikaalinen Span etu OAJ:n jäsenille!
21.10.2022  Perjantaiblogi julkaistu!
06.10.2022  Rekisteröidy Educaan viimeistään 19.10. ja saat edun!Tapahtumakalenteri

Koulutus esihenkilöille peruskoulussa, 2.asteella ja korkea-asteella (Keskiviikko  7.12.2022)
Haluatko avartaa ajatteluasi? Tarvitsetko palikoita toimivampaan arkeen? OAJ Pirkanmaa tarjoaa Esihenkilövalmennuksen OAJ:n jäsenille, jotka työskentelevät esihenkilön..

OAJP VOL -jaoksen kokous(Perjantai  9.12.2022)

OAJP OAO/YLL -jaoksen kokous(Keskiviikko  14.12.2022)