Tapahtumakalenteri

Päiväretki SeitsemiseenLauantai  20.8.2022 - Seitseminen

OAJ Pirkanmaa järjestää jäsenistölle päiväretken Seitsemiseen lauantaina 20.8.2022

Lähtö aamulla n. klo 8.15 Tampereen Keskustorilta bussilla ja paluu Tampereelle n. klo 18. Aikataulut tarkentuvat lähempänä retkipäivää. Omalla autolla voi tulla Teivon ABC:lle tai Kuruun, josta voisi siirtyä bussin kyytiin. Oma auto tulee jättää viimeistään Seitsemisen opastuskeskukseen ja sen jälkeen matkaa tulee jatkaa linja-auton kyydissä.

Retkenjohtajana toimii päiväkodin johtaja Anne Liimola ja mukana on myös eräopas Erkki Penttilä.

Retkipäivään sisältyy bussikuljetus Tampereelta Seitsemiseen ja takaisin,  opastettu tutustuminen Seitsemisen luontokeskukseen sekä Koveron kruununmetsätorppaan, ruokatarjoilua ja kahvittelua Kirkas-Soljasen keittokatoksella sekä opastettu tutustuminen Multiharjun aarnialueeseen. Oma muki olisi suotavaa ottaa mukaan!

Mukaan mahtuu 58 ensin ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen alkaa 3.6.2022 klo 8 ja päättyy 4.8.2022 tai kun maksimi osallistujamäärä on saavutettu.  Ilmoittautumisvahvistus lähetetään viikolla 32.

Linkki ilmoittautumiseen:

https://q.surveypal.com/Seitseminen20082022

Tervetuloa!

OAJ:n Pirkanmaan alueyhdistys ry

 

Turvallisemman tilan periaatteet
Kaikissa OAJ:n tilaisuuksissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Periaatteisiin voit tutustua täällä. Osallistuessasi OAJ:n tilaisuuksiin sitoudut noudattamaan omalta osaltasi periaatteita.